Trouw Duurzame Honderd 2012

Gisteren was het 10 oktober, dag van de duurzaamheid. Als ik de actualiteiten programma’s en de grotere kranten van gisteren bekijk durf ik wel voorzichtig te stellen dat het niet zo’n succes was.

Dag van de duurzaamheid 2012

Nu ben ik ook niet zo’n dag van de dagjes mens maar het blijft iet wat sneu. Ruim 1250 aangemelde activiteiten en toch geen enkele vermelding in journaals, DWDD of P&W.  Na de overwegende successen van afgelopen jaren geeft het maar weer eens aan dat het grote publiek eigenlijk alweer klaar is met duurzaamheid.

Trouw heeft traditioneel wel veel aandacht voor duurzame initiatieven. Trouw’s jaarlijkse ranglijst geeft gelukkig aan dat er toch veel invloedrijke mensen blijven werken aan een duurzame toekomst. Leuk om eens doorheen te klikken!

Voor de willekeurige voorbijganger lijkt Wattisduurzaam.nl wellicht zelf ook een beetje klaar met duurzaam. Drukke tijden op de studie en bij spiekerboks.nl maken samen dat er even weinig tijd overblijft. Het zal de komende weken helaas wat rustig blijven maar er staat veel in de planning. Duik bij verveling in de tussentijd gerust de archieven in ;).

Thijs ten Brinck

Ontdek meer van WattisDuurzaam.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.