Contact met WattisDuurzaam | Vragen, klachten, tips of suggesties? 

Vragen, klachten, tips of suggesties?

Bij WattisDuurzaam doe ik (Thijs ten Brinck) al mijn stunts zelf, van onderwerpkeuze tot eindredactie. Niet alle stunts gaan in een keer goed. Voor vragen, tips en op- of aanmerkingen op taal en inhoud mij het best als volgt bereiken:

  • Inzake gepubliceerde artikelen. Indien u een vraag over een artikel hebt, bent u vaak niet de enige. Uw vragen beantwoord ik daarom het liefst publiek, onder het betreffende artikel. De reactievelden staan open. Indien u uw vraag liever niet publiek stelt, kunt u gebruikmaken van de contactopties hieronder.
  • Inzake verkoop van producten. WattisDuurzaam verkoopt géén van de op deze site besproken producten. De meeste artikelen bevatten links naar de fabrikant of dealer. Als een gelinkte website niet langer bereikbaar is en u mij vraagt of u het besproken product alsnog kunt kopen, ga ik voor u Googlen. Het is effectiever als u dit zelf doet. 😉
  • Inzake suggesties voor artikelen. Alle input is welkom via de contactopties hieronder. Besef wel dat ik al een hele lijst heb met onderwerpen waar ik nog eens over wil schrijven, en slechts beperkt de tijd.
  • Inzake advertenties. Bent u benieuwd naar de advertentiemogelijkheden op deze site, bekijk dan eerst deze pagina: Adverteren op Wattisduurzaam.nl.
Contactinformatie WattisDuurzaam.nl

*Telefoonnummer en/of fysiek adres enkel op aanvraag. Niet om geheimzinnig te doen maar omdat dit privé is.