Contact met WattisDuurzaam | Vragen, klachten, tips of suggesties? 

Contactinformatie WattisDuurzaam.nl

*Ik run WattisDuurzaam.nl in mijn vrije tijd en kan u tijdens kantooruren daarom niet altijd direct te woord staan. Stuur een mail met uw vraag en uw nummer. Ik bel u terug zo snel het kan, doorgaans nog dezelfde dag.

Vragen, klachten, tips of suggesties?

Bij WattisDuurzaam doe ik (Thijs ten Brinck) al mijn stunts zelf, van onderwerpkeuze tot eindredactie. Niet alle stunts gaan in een keer goed. Voor vragen, tips en op- of aanmerkingen op taal en inhoud mij het best als volgt bereiken:

  • Vragen over artikelen. Indien u een vraag over een artikel hebt, bent u vaak niet de enige. Uw vragen beantwoord ik daarom het liefst publiek, onder het betreffende artikel. De reactievelden staan open. Indien u uw vraag liever niet publiek stelt, kunt u gebruikmaken van de contactopties hierboven.
  • Verkoop van producten. WattisDuurzaam verkoopt géén van de op deze site besproken producten. De meeste artikelen bevatten links naar de fabrikant of dealer. Als een gelinkte website niet langer bereikbaar is en u mij vraagt of u het besproken product alsnog kunt kopen, ga ik voor u Googlen. Het is effectiever als u dit zelf doet. 😉
  • Ingezonden artikelen. Ingezonden artikelen zijn welkom via de contactopties hierboven. Neem bij voorkeur voor het schrijven contact op over de vorm en inhoud.
  • Suggesties voor artikelen. Alle input is welkom via de contactopties hierboven. Besef wel dat ik al een hele lijst heb met onderwerpen waar ik nog eens over wil schrijven, en slechts beperkt de tijd.
  • Advertenties. Bent u benieuwd naar de advertentiemogelijkheden op deze site, bekijk dan eerst deze pagina: Adverteren op Wattisduurzaam.nl.

Ontdek meer van WattisDuurzaam.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.