Tweede editie Rockstart Smart Energy Accelerator (inschrijving sluit 12 oktober)

Rockstart is een community voor innovatieve start-ups, onder andere Peerby, vanChefs en Zazzy kwamen voort uit de Amsterdamse incubator. Vorig jaar startte Rockstart het Smart Energy Accelerator programma, een track speciaal gericht op start-ups in de cleantech en energiesector. De tweede editie van dit programma start in januari 2015, aanmelden kan nog krap twee weken.

Apps voor energiebesparing en nieuwe cleantechbusinessmodellen

Tijdens de Demoday, vorig jaar april in een bomvolle Undercurrent, pakten We Share Solar (bekend van de zonnepanelen op de Arena en Euroborg), MiniPower (recycling van afgeschreven windturbines) en Bundles (leasemodel voor energiezuinige kwaliteitsapparatuur) en zes andere de graduates van de eerste Smart Energy Accelerator het podium. Hieronder een impressie.

 

Vanaf januari wordt een tweede lichting klaargestoomd, voor de Demoday van 2015. Rockstart zoekt naar innovatieve oplossingen op het gebied van smarthomes en smartgrids, energieopwekking, -besparing en gedragsverandering en biedt een startkapitaal, kantoorruimte, een mooi netwerk en zes maanden lang intensieve ondersteuning.

Tot 12 oktober aanstaande kunnen nieuwe start-up teams zich aanmelden voor een plek in de Rockstart Smart Energy Accelerator 2015.

Meer info & imagecredit: Rockstart persbericht

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.