Ford durft: Hybride versies van Mustang en F-150 Pick-up

beknoptmobiliteit

Autobouwer Ford komt voor 2020 met zeven (deels) elektrisch aangedreven modellen. Dat past volledig in de trend die met de op Europa gerichte Focus Electric allang was ingezet. Opvallend echter is dat Ford ook zijn American muscle-iconen Mustang en F-150 van accu en elektromotor voorziet. Als de marketingdivisie dit aandurft, is elektrisch rijden nog verder dan ik dacht.

 

 

Bewust beknopt
Met deze korte updates belichten we alles dat wel het vermelden maar niet een volledig artikel waard is. De originele bron is gelinkt in de tekst.
Meer nieuws en achtergronden over duurzaam vervoer: Nieuwsarchief Mobiliteit & Transport | 7 volledig elektrische vrachtwagens | Tesla vs. Uber

Ontdek meer van WattisDuurzaam.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Lomito schreef:

    Gewaagde stap inderdaad, grote kans dat het een flop wordt in de VS. In Nederland worden hybrides ook nauwelijks meer verkocht sinds de aankondiging dat de bijtelling voor hybrides omhoog gaat (minder subsidie) maar in de VS zal de markt beperkt blijven tot Californië waar de meeste groene gekkies rondlopen. En dan alleen nog het deel dat zijn prioriteiten niet helemaal helder voor ogen heeft.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.