Dyson kraan droogt handen na het wassen

Het Engelse Dyson is bekend geworden met stofzuigers maar houdt zich steeds meer bezig met blazen. Na de Air Multiplier (een kamerventilator zonder propeller) en de Airblade Hand Dryer komt het bedrijf nu met de Airblade Tap, een kraan en handendroger in een.

Multifunctionele maar dure design kraan

De Airblade handdroger werkt veel prettiger en zuiniger dan hetelucht drogers. Dyson heeft de technologie verbeterd en stukken kleiner gemaakt zodat deze nu in een kraan kon worden verwerkt. Weer een beetje handiger, een beetje zuiniger en een stuk mooier dan het oorspronkelijke model. Met een prijs van 1000 Britse ponden wel knap prijzig, maar ook weer niet duurder dan het wandmodel. Prima stukje bruikbaar design voor op luxe plees.

15x zuiniger dan papieren handdoekjes

Ondanks de hoge aanschafprijs is de droger volgens de producent over zijn volle levensduur 5x goedkoper dan conventionele drogers en zelfs 15x verstandiger dan een dispenser met papieren droogdoekjes. Toch kun je ook daar uitstekend op besparen, zoals deze guitige oude knar demonstreert.

Bron: BBC
ImageCredit: Dyson

Thijs ten Brinck

Ontdek meer van WattisDuurzaam.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 06 aug 2016

    […] deze daarna droog. Zeep en papieren droogdoekjes zijn zo niet meer nodig en ten opzichte van kranen + jetdrogers scheelt de Hydrowashr veel waterverbruik en […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.