Laatste kans: Doe mee aan de Innovation Awards 2014!

Consultancybureau Accenture organiseert elk jaar een grote innovatiewedstrijd; De Accenture Innovation Awards. De uitreiking van de Blauwe en Groene Tulpen zal pas plaatshebben in november, eind deze week echter sluiten reeds de inschrijvingen. Laatste kans dus voor de (groene) start-ups die een gooi naar de prijzen willen doen!

Een prachtig podium en goede netwerkkansen voor ambitieuze start-ups

Accenture is een groot bedrijf met grote klanten en een flink mediabereik. Deelname aan de Innovation Awards geeft start-ups de kans te pitchen voor jury’s bestaande uit academici, politici, directieleden van multinationals en journalisten.

Afgelopen jaar draaide RTL Z de gehele dag vanaf het evenement en de winnaars in de verschillende categorieën kregen aandacht in allerhande online en offline media. Een mooie score bij de Innovation Awards brengt je innovatie kortom in beeld bij zowel het grote publiek als bij invloedrijke decissionmakers.

Inschrijven dus!

 

100% Groene Tulpen in 2014?

Afgelopen jaar werkte de WattisDuurzaam-redactie mee in de organisatie van de Groene Tulp, de award voor de meest aansprekende duurzame innovatie van Nederland. Het was een fantastisch jaar; van de zeven Tulpen die werden uitgereikt werden er liefst vijf gewonnen door concepten met een uitgesproken duurzame innovatie.

WattisDuurzaam is in 2014 niet direct betrokken maar we hopen natuurlijk van harte dat deze mooie trend doorzet. Dit jaar zijn er elf awards te vergeven, eentje daarvan (de groene) gaat sowieso naar een duurzame innovatie. Voor de tien blauwe tulpen komen groene start-ups echter ook zeker in aanmerking. Pakken dus, op naar elf groene tulpen in november!

Bron & ImageCredit: Innovation Awards

 


Ontdek meer van WattisDuurzaam.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.