Online marktplaats voor gebruikt bouw- en transportmaterieel

Tradus.com verhandelt tweedehands landbouwvoertuigen, vrachtwagens, graafmachines, (elektrische) heftrucks en ander zwaar materieel. De online marktplaats verbindt kopers en verkopers uit heel Europa.

Dit artikel is onderdeel van een samenwerking met Tradus.

Tradus brengt vraag en aanbod samen van transportmaterieel, bouw- en landbouwmachines binnen heel Europa en daarbuiten. De ambitie van Tradus.com is om de wereldwijde handel in gebruikte bedrijfsvoertuigen mogelijk te maken. Dit ook met het oog op de circulaire economie.

Tradus heeft hier in zeer korte tijd grote stappen in gezet, wat met name te danken valt aan de connectie met het moederbedrijf: OLX Group. Dit bedrijf is al decennialang actief op het gebied van online marktplaatsen van tweedehands spullen over de hele wereld met productcategorieën variërend van automotive, onroerend goed en gebruikte designmeubels. OLX Group beheert meer dan 43 van deze marktleidende platformen waaronder Avito.ru, OLX.com, letgo.com en OTOMOTO.pl.

Groeiend aanbod van gebruikt transportmaterieel

Tradus ziet voornamelijk groei in de handel in transportmaterieel. Het aanbod hierin blijft toenemen, wat weer vele geïnteresseerden trekt. Wereldwijd bekende fabrikanten van transportmaterieel zoals Scania, Volvo, MAN en Iveco maken gebruik van Tradus. Zij verkopen voornamelijk gebruikte vrachtwagens, trekkers en bestelwagens via Tradus in Centraal-Europa. Communicatie met deze markten wordt ondersteund door het buyer concierge team van Tradus. Door de internationale handel nauwlettend in de gaten te houden, scherpt Tradus haar dienstverlening aan en speelt ze met behulp van relevante data in op de belangen van gebruikers.

Zo is Tradus uitgegroeid tot een platform dat grensoverschrijdende in transportmaterieel handel actief stimuleert. “Door het vergroten van de transparantie op het gebied van aanbod en prijs, proberen wij de internationale handel in transport-, landbouw- en bouwmaterieel een boost te geven”, zegt Joost Goedhart, Tradus Business Development. Ook werkt Tradus continu aan tools om die het kopers eenvoudiger te maken daadwerkelijk te vinden wat zij zoeken. Het buyer concierge team, dat proactief assisteert bij het vinden en aankopen van materieel vanuit internationale markten, is daarbij van belang.

Bent u op zoek naar een koper of verkoper van gebruikt transportmaterieel? Stel dan een email-alert in en u blijft continu op de hoogte van de vraag en aanbod in de voor u relevante materieelcategorie, zoals bijvoorbeeld gebruikte diepladers. Zoekt u specifiek naar Euro6 motoren, stel dan een filter in op materieel van 2013 of jonger.

Imagecredit: Tradus

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.