Meet & Greet met WattisDuurzaam.nl op de Zuidas

In het afgelopen paasweekend ben ik verhuisd naar Amsterdam (vandaar dat hier momenteel iets minder berichten verschijnen dan ik zelf graag zou willen). Teneinde de omgeving en de lokale bevolking een beetje te verkennen zet ik me morgen in voor de Zuidas Solar Week. Kom gezellig even buurten, zeker wanneer u geïnteresseerd bent in de aanschaf van zonnepanelen!

Zon zoekt dak in Amsterdam en in de rest van Nederland

De Zuidas Solar Week is een initiatief van Green Business Club Zuidas. Van 10 tot en met 12 april kunt u, direct voor de ingang van station Amsterdam Zuid (Gustav Mahlerplein), informatie inwinnen over de verduurzaming van uw energieverbruik. Wanneer u het leuk vindt kunt u hier tevens uw collega’s uitdagen tot een wedstrijdje op de fiets. Hierbij merkt u pas echt hoeveel moeite het kost om een beetje energie op te wekken.

Liever laat u natuurlijk een mooi setje zonnepanelen voor u werken. De mensen van Stichting Natuur en Milieu verschaffen u bij de stand dan ook graag relevante informatie omtrent de plaatsing van fotovoltaïsche zonnepanelen bij u thuis of op de zaak.

In het kader van de landelijke actie ‘Zon zoekt Dak’ kunt u zich vrijblijvend inschrijven voor een quickscan en een offerte, een adviseur komt dan op een moment naar keuze bij u thuis kijken naar de geschiktheid van uw dak. We kunnen welhaast garanderen dat u met een investering via ons kleine standje meer rendement behaalt dan via alle grootbanken in de statige kantoren om ons heen. Wie weet tot morgen!

Meer info: Zuidas Solar
I
mageCredit: Mig de Jong @ Wikimedia

Thijs ten Brinck

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.