Peiling: Tijd voor een WattisDuurzaam.nl nieuwsbrief?

Met WattisDuurzaam zijn we tamelijk actief op Twitter (Volg je ons nog niet?) en ook is er de mogelijkheid onze berichten bij te houden via een RSS-Reader (hier de feed). Een nieuwsbrief per mail zou een derde kanaal kunnen worden waarmee u periodiek op de hoogte kunt blijven van onze duurzame updates.

Is er behoefte aan een WattisDuurzaam nieuwsbrief?

De afgelopen tijd vroegen enkele enthousiaste lezers naar onze nieuwsbrief, tot nu toe moest ik ze teleurstellen maar we spelen zelf ook zeker met de gedachte. Wanneer we een nieuwsbrief opzetten willen we het natuurlijk wel goed doen, en het opzetten van een nieuwsbrief kost – zowel in de aanloopfase als voor elke daaropvolgende mailing – flink wat tijd en inzet.

Enthousiaste lezers maken WattisDuurzaam.nl de moeite meer dan waard maar wanneer slechts enkelen zich abonneren op een newsletter is het wel de vraag of de (toch beperkte) tijd niet beter in het schrijven van meer berichten kan worden gestoken. Daarom graag jullie reactie op onderstaande poll.

[poll id=”6″]

Opmerkingen en aanvullingen graag in de reacties, slimme methoden om een nieuwsbrief op te zetten zeker ook! Alvast bedankt!


Ontdek meer van WattisDuurzaam.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.