64.000 reserveringen voor ‘Teslakiller’ Faraday Future

beknoptmobiliteit

Op elektronicabeurs CES heeft Faraday Future zijn eerste elektrische auto gepresenteerd. De FF91 heeft een accu van 130 kilowattuur en 1050 pk. Wat de auto kost is nog niet bekend maar 64.000 man wil hem sowieso hebben. Indrukwekkend voor een auto die vermoedelijk 5 keer duurder is dan de Tesla Model 3. Daarvoor registreerde Tesla 400.000+ reserveringen.

 

 

Bewust beknopt
Met deze korte updates belichten we alles dat wel het vermelden maar niet een volledig artikel waard is. De originele bron is gelinkt in de tekst.
Meer nieuws en achtergronden over duurzaam vervoer: Nieuwsarchief Mobiliteit & Transport | 7 volledig elektrische vrachtwagens | Tesla vs. Uber
Thijs ten Brinck

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. ToMarsAndBeyond schreef:

    De reserveringen voor deze zeer dure auto zijn gratis en verplichten niet tot koop. Het enige is dat je je email adres moet geven. Dus dit aantal reserveringen zegt niet zoveel. De prijs is ook nog niet bekend gemaakt, maar wordt geschat tussen de 150.000 en 200.000 euro. Een “Teslakiller” wordt het dus zeker niet. Vooral niet als je deze prijzen vergelijkt met de prijs voor de aankomende Tesla Model 3 van 35.000 euro.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.